Prohlášení o vyloučení odpovědnosti webové stránky Euro-jackpot.net

Loterijní společnost Take That Ltd. a webová stránka Euro-Jackpot.net nejsou jakkoli spojeni, sdruženi nebo schváleni některým z oficiálních provozovatelů loterie Eurojackpot.

Informace dostupné na webové stránce Euro-Jackpot.net jsou určeny výhradně pro potřeby hráčů a možných hráčů loterie Eurojackpot a dalších evropských loterií. Tyto stránky jsou určeny pouze pro informační účely a nejsou určeny k podpoře účasti v loterii Eurojackpot nebo jakékoli jiné evropské loterii. Informace dostupné na této webové stránce nejsou nabídkou ani výzvou ze strany webové stránky Euro-Jackpot.net kohokoli k účasti v jakékoli loterii.

Webová stránka Euro-Jackpot.net je poskytována bezplatně a vyvíjíme maximální úsilí, abychom stránky, novinky, výsledky loterie a další zde obsažené informace spravovali. Nicméně byste neměli předpokládat, že je webová stránka Euro-Jackpot.net bez chyb nebo že bude vhodná pro daný účel, pro který ji budete používat. Pokud budete chtít, vyhledejte profesionální a specializovanou radu. Výsledky loterie zveřejněné na našich stránkách nesmí být brány za bezchybné, je možné, že dojde ke vzniku chyb a všechny výherní i nevyhrávající loterijní tikety musí být překontrolovány.

Odkazy uvedené na webové stránce Euro-Jackpot.net jsou určeny pouze pro vaše pohodlí a neznamenají, že by webová stránka Euro-Jackpot.net podporovala nebo schvalovala jakékoli jiné webové stránky, jejich obsah nebo organizace, které je provozují.

Eurojackpot Facebook

Sie müssen sich bei Facebook anmelden, um diese Seite zu sehen.

Bei Facebook anmelden