Mängude EuroMillions ja Eurojackpot võrdlus

Mõistet „Euro loto“ kasutatakse mõnikord kahe peamise Euroopas korraldatava riikidevahelise loto – Eurojackpot ja EuroMillions puhul. Väljend ise on mitmes riigis kõnekeeles üsna levinud ja sõltub tavaliselt sellest, kumba lotot seal mängitakse. Kuigi mõlemal mängul on hiiglaslik jackpot-peavõit ja sarnased struktuurid ning reeglid, on neil ka mitmeid erinevusi.

Eurojackpot vs EuroMillions
5 numbrit 50-st ja 2 numbrit 10-st Formaat 5 numbrit 50-st ja 2 numbrit 12-st
1 : 95 344 200 Võiduvõimalus Jackpoti võitmiseks 1 : 139 838 160
10 miljonit eurot Minimaalne Jackpot 17 miljonit eurot
90 miljonit eurot Maksimaalne Jackpot 190 miljonit eurot
12 Võidutasandite arv 13
1 : 26 Võiduvõimalus 1 : 13
18 Osalevaid riike 9
Reedel kell 21.00 EET aja järgi (19.00 GMT) Loosimine Teisipäeviti ja reedeti kell 21.00 EET aja järgi (20.00 GMT)
23. märts 2012 Mängu käivitamise kuupäev 13. veebruar 2004
Lisateavet Lisateavet
Alusta mängimist Alusta mängimist

Nagu eespool näidatud, on tõenäosus jackpoti saamiseks Eurojackpotiga parem kui EuroMillionsi korral. Samas on aga mängus EuroMillions täiendav võidutasand, kus peavad kattuma vaid kaks põhinumbrit, samas kui Eurojackpoti mängijad peavad saama võitmiseks vähemalt kaks kattuvat põhinumbrit ja ühe lisanumbri.

Kas mängite Eurojackpoti või EuroMillionsit, jääb teie enda otsustada. Mõlemal lotol on omad eelised ja te saate mängida kas interneti teel või osta pileteid osalevate riikide volitatud kauplustest.

Eurojackpot Facebook

Sie müssen sich bei Facebook anmelden, um diese Seite zu sehen.

Bei Facebook anmelden
×